Buvaplan Apeldoorn

Verhuizing naar Grift055

Na afsluiting van de vorige opdracht zijn wij nu geland bij Grift055. Wij hopen hier nog vele jaren gevestigd te zijn.

Samen met SteenGoed & Partners en We Have a Plan zijn wij nu de trotse huurders van de pentoffice op de derde verdieping van Grift055.

Nieuwe bewoners Byenkorf

Ons prachtige pand aan de Deventerstraat in Apeldoorn heeft er weer twee nieuwe bewoners bij!

Per 1 november is Steengoed de zolder gaan huren!
En vanaf 1 februari opent Zipper Clinics hun vierde locatie in Nederland. Zij zullen plaatsnemen op de begane grond.

Nieuwe huurder

Bijzonder moment: de ondertekening van het huurcontract tussen Buvaplan en Computest voor ons stoere pand in Zoetermeer. Met plezier gaan we deze leuke club de komende jaren huisvesten.

Bijzonder moment: de ondertekening van het huurcontract tussen Buvaplan en Computest voor ons stoere pand in Zoetermeer. Met plezier gaan we deze leuke club de komende jaren huisvesten.

Verhuisbericht

Eindelijk is het dan zover! We hebben onze prachtige werkplek aan het Kanaalpad kunnen verhuren en zijn vertrokken naar ons eigen nieuwe gebouw De Byenkorf. Hier gaan we nog vele jaren met plezier vertoeven en onze relaties ontvangen. Wij wensen Clarins Nederland veel succes op onze oude
locatie aan het Kanaalpad!

Ons nieuwe adres is Deventerstraat 25 in Apeldoorn. 

Klik hier voor onze volledige contactgegevens.

De verbouwing van

Elke dag gebeuren er weer mooie dingen in het pand. De vele details worden door diverse vaklui uitgevoerd. Alles wordt perfect uitgedacht en verwerkt. Beetje bij beetje vallen de puzzelstukjes op z'n plaats.

Vakwerk kost tijd.

De Admiraal kijkt uit over het water

Admiraal van Kinsbergen woonde van 1798 tot aan zijn dood in 1819 op Landgoed Welgelegen. Iets verderop langs het kanaal, aan de andere kant van de Welgelegenbrug, komt nu een waterpaviljoen dat met de naam De Admiraal herinnert aan de Apeldoornse periode van deze beroemde zeeheld.

Ontwikkelaar Buvaplan vond de plek waar De Admiraal komt direct al een mooie locatie. Het ontwikkelen van dergelijke projecten past namelijk bij de visie die het bureau heeft op de markt voor bedrijven. Gert­Jan Haandrikman van Buvaplan: ‘Voordat de crisis begon, zochten we al de markt op voor bedrijven die iets bijzonders zoeken. Kleinschalige objecten met een eigen gezicht. Die overtuiging wordt steeds sterker naarmate ik grote kantoorgebouwen leeg zie staan. Mensen willen dat niet meer, het is teveel van hetzelfde. Deze plek, langs het kanaal én aan een belangrijke ringweg, leent zich bij uitstek om iets bijzonders neer te zetten.’

Bijzonder ontwerp
Het gebouw is ontworpen door Architecten­bureau Paul de Ruiter. Wat direct opvalt is de vorm. Projectarchitect Caro van Dijk: ‘Het is een plek waar veel beweging is en we hebben geprobeerd om dat terug te laten komen in het gebouw. De vorm gaat als het ware mee in de beweging van het water.’  Ook het gebruik van hout is kenmerkend voor het ontwerp. Het is gekozen vanwege de duurzaamheid en de mooie uitstraling. ‘Het is Europees hout dat sterk genoeg is om onbewerkt te gebruiken. Het hout heeft bovendien een mooie uitstraling, die past bij de plek,’ aldus Caro van Dijk.

Automatische lamellen
De lamellen van de gevels hebben een bijzondere functie in het gebouw. Deze gaan namelijk automatisch open of dicht, afhankelijk van het weer. Hiermee wordt het binnenklimaat van het gebouw beheerst. De gebruikers kunnen de lamellen ook zelf handmatig open en dicht doen. Verder krijgt het gebouw een groen dak. Caro van Dijk: ‘Een groen dak werkt goed om het regenwater op te vangen. Maar we hebben het ook gedaan omdat andere woningen op het gebouw uitkijken. Dan is een groen dak toch leuker.’

Levendigheid
Gert­Jan Haandrikman is tevreden met het ontwerp. Het past dan ook uitstekend in de visie die de gemeente heeft op de plek. ‘Er moet hier veel meer levendigheid komen en met dit ontwerp zie ik dat helemaal voor me. ‘De Admiraal als startpunt van sportieve activiteiten ‘Op de begane grond kunnen functies komen die activiteiten op en rond het wat er bevorderen zoals bijvoorbeeld het varen met bootjes, waterfietsen of een kanovereniging. En op de eerste en tweede verdieping is ruimte voor kantoren met op beide verdie­pingen plek voor 10 tot 15 mensen. De kantoren in combinatie met de levendigheid op de begane grond is uniek en biedt dan ook veel mogelijkheden voor bedrijven die iets bijzonders willen.’ Zodra een deel van de huurders bekend is, wordt gestart met de bouw.

DE BYENKORF

Buvaplan en Venema Gevelrestauratie verbouwen momenteel het monumentale pand DE BYENKORF aan de Deventerstraat 25 te Apeldoorn. In 2015 zullen zij zelf het pand 'bewonen'.

Volg hier de laatste vorderingen van de verbouwing.

GEWONNEN

BUVAPLAN heeft woensdag 22 mei de Vastgoed Award 2013 van de stadsregio Arnhem-Nijmegen gewonnen. De Vastgoed Award is verkregen met het voor Dirkzwager advocaten & notarissen ontwikkelde duurzame kantoorgebouw De Bordelaise in Arnhem.

Tijdens de 17e editie van het congres “De Vastgoedrapportage” werd in het Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen door de voorzitter van het College van Bestuur Stadsregio Arnhem Nijmegen, de heer Wim Dijkstra, de Vastgoed Award uitgereikt aan Gert-Jan Haandrikman, directeur/eigenaar van Buvaplan uit Apeldoorn.

Samen met drie andere projecten werd de Bordelaise genomineerd voor deze Award, waarbij het project getoetst werd aan de vier criteria: innovatief, origineel en creatief, inspirerend voorbeeld en oplossingsgericht.

Buvaplan ontwikkelt door geheel Nederland bijzondere vastgoedprojecten in nauwe samenwerking met de eindgebruiker(s). Een bewezen manier van projectontwikkeling, waarbij een langdurige verhuurrelatie al begint tijdens de bouw van het project.


In Apeldoorn is Buvaplan bekend van onder meer de ontwikkeling van Domein de Berghorst aan de Loseweg, de drie kantoorvilla’s aan de Quarles van Uffordlaan en binnenkort de herontwikkeling van een bijzonder kantoorpand tegenover het gemeentehuis aan de Deventerstraat (naast voormalig ING-kantoor).

Buvaplan wint Vastgoedaward 2013 met een stem van jou!

 

Beste relatie,


Hoe bijzonder is het om in deze uitdagende tijden een bijzonder project te bouwen, te verhuren en vervolgens genomineerd te worden voor de Vastgoedaward 2013 in Arnhem/Nijmegen?


Het is ons gelukt met het Kantoorgebouw de Bordelaise aan de Velperweg te Arnhem, voor Dirkzwager advocaten en notarissen. Een bijzonder en duurzaam gebouw op een bijzondere plek in de stad.

Persoonlijk vind ik dit uiteraard volledig terecht, sterker nog, ons pand verdient het om die Vastgoedaward 2013 te winnen. Zo zijn we dan ook wel weer.

We zouden het erg op prijs stellen als jij ons zou willen helpen om deze prijs te winnen. Dit kan door de volgende link aan te klikken en even dat bijzondere kantoorgebouw De Bordelaise voor Dirkzwager advocaten & notarissen aan de Velperweg aan te vinken:

http://www.devastgoedrapportage.nl/vastgoedaward-2013/


Hartelijk dank voor de moeite!


Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Haandrikman

Buvaplan sponsor van Jan-Wouter Offringa in Dakar 2013

Afgelopen januari heeft Jan-Wouter Offringa zijn droom waargemaakt door te mee te doen aan de zwaarste rally ter wereld. Buvaplan is sponsor van deze mooie droom.

Per november pand klaar voor Dirkzwager

Per november 2012 is het pand van Dirkzwager aan de Velperweg in Arnhem klaar!

BEKIJK DE BOUW VAN BEGIN TOT EINDE

Nieuw pand voor Dirkzwager bijna klaar

De laatste puntjes op de i en het nieuwe pand ontwikkeld door Buvaplan voor huurder Dirkzwager is klaar.

Nieuwe bestemming oude kantoorvilla

De voormalige bankvilla heeft met projectontwikkelaar Buvaplan en Venema Gevelrenovatie twee nieuwe eigenaren. Het monumentale pand wordt op dit moment grondig verbouwd. In het voorportaal van het monumentale kantoorpand aan de Deventerstraat 25a, komt een glazen entree.

Voor het volledige artikel Klik hier

Kraan voor kantoorvilla

Op de bouwplaats van kantoorvilla Bordelaise bij het Arnhemse Velperpoortstation monteren medewerkers van Kuiphuis Kraanverhuur uit Oldenzaal de cabine van een 44 meter hoge vaste torenkraan . De torenkraan heeft een basis van 65 kuub gestort beton. Ten Tije Groep uit Hengelo bouwt het pand in opdracht van Buvaplan uit Apeldoorn voor advocaten- en notariskantoor Dirkzwager.

Artikelwebsite2605.JPG

Sensoren langs spoor Arnhem ‘voelen’ aardbeving in Japan.

Ze hielden de bewegingen in de gaten van een spoordijk bij Arnhem waarnaast wordt gebouwd. Toen ze vorige week de data nog een doorploegden, zagen de specialisten van Stabi-Alert hoe de aardbeving in Japan feilloos was opgepikt door hun gevoelige sensoren.

Het Gronings bedrijf monitort zettingsgevoelige contructies niet met trillingsmeters maar met sensoren die hoekveranderingen registreren. Als het moet kan dat tot 1/30.000ste graad nauwkeurig.

Sinds eind vorig jaar draait er ook een systeem bij het project Bordelaise van Buvaplan aan de Velperweg te Arnhem. Toen Jeroen Kleef van Stabi-Alert vorige week de meetgegevens van dit werk doorploegde, stuitte hij plotseling op de bewegingen door de aardbeving in Japan. Op 11 maart om 7.25 uur kwamen de eerste golven aan, het hoogtepunt was om 7.36 uur en daarna trilde de aardkorst onder Velperpoort nog door tot iets na achten. Op het hoogtepunt registreerden de sensoren een hoekverdraaiing van 3/1000ste graad.

Buvaplan huurt kantoorvilla in Arnhem

Buvaplan in Apeldoorn huurt voor een jaar de leegstaande kantoorvilla Velperweg 8 in Arnhem. Het bedrijf zetelt daar zijn bouwbegeleidingsburo gedurende de bouw van het aanliggende gebouw de Bordelaise. Dit nieuwbouwkantoor van 1.800 m2 bouwt Buvaplan voor Dirkzwager Notarissen en advocaten. Het gebouw wordt begin 2012 opgeleverd.

Velperweg 8 is een leegstaande kantoorvilla van 1.300 m2. De huur van 30.000 euro is min of meer symbolisch voor deze oppervlakte, maar het bouwburo heeft effectief maar 150 m2 van de villa in gebruik. Buvaplan huurt ook een gedeelte van het terrein van het voormalige regiokantoor van ING aan de Velperweg 18. Via dit terrein wordt de bouw van de Bordelaise ontsloten.

Luxe kantoorruimte vindt u voortaan op luxe-kantoorruimte.nl!

Er is meer dan genoeg kantoorruimte in Nederland, maar toch vindt u het lastig om die ruimte te vinden die goed bij u en het imago van uw bedrijf past. Buvaplan maakt het u vanaf vandaag heel eenvoudig: op www.luxe-kantoorruimte.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zoek dus niet meer verder maar praat met ons. Wij helpen u. Beslist!

Een solide partner

U zoekt een partner waarop u in alle opzichten kunt bouwen? In de unieke werkwijze van Buvaplan staan persoonlijk contact, duidelijkheid en goede afspraken centraal. Dat houdt complexe trajecten overzichtelijk en beheersbaar. Of het nou gaat om overheid, beleggers, bouwers, architecten of eindgebruikers; belanghebbenden zijn en blijven betrokken bij iedere stap in het traject. In een persoonlijk gesprek overtuigen wij u graag van de mogelijkheden.

Nieuwe huisstijl Buvaplan

Al sinds 1993 ontwikkelen wij volgens een geheel eigen visie nieuwe kwaliteitsprojecten in woning- en utiliteitsbouw door heel Nederland. Wát de uiteindelijke bestemming ook is; Buvaplan realiseert vastgoed van de hoogste kwaliteit voor het topsegment in de vastgoedmarkt. Voor onszelf vonden wij het tijd om na al die jaren een statement te maken, met een nieuwe huisstijl en een nieuwe huisvesting. Vanaf april 2010 vindt u ons in een prachtig monumentaal pand in het centrum van ons vertrouwde Apeldoorn. 

Buvaplan verhuurt kantoorpand aan Velperweg

Ontwikkelaar Buvaplan uit Apeldoorn ontwikkelt een duurzaam pand met duurzame materialen, warmte-koude opslag en hoge energieprestaties. Het nieuwe kantoor is een aanvulling op het bestaande, tegenovergelegen kantoor van Dirkzwager. Dirkzwager Advocaten & Notarissen Arnhem huurt een kantoor van 1.800 m2 aan de Velperweg 2 in Arnhem. De bouw van het kantoorgebouw Bordelaise begint in oktober. Na realisatie heeft het advocatenkantoor in Arnhem ruim 7.000 m2 kantoorruimte in gebruik. Met Buvaplan, behalve ontwikkelaar tevens verhuurder, is een overeenkomst gesloten voor tien jaar.