Buvaplan Apeldoorn

Castricum Bakkerspleintje

Planomschrijving In samenwerking met Biesterbos uit Limmen hebben wij deze centrumlocatie herontwikkeld. Hierbij zijn 59 appartementen, 3000 m2 winkels en een ondergrondse parkeergarage voor 180 auto’s gerealiseerd.
Plaats Castricum
Overig Biesterbos en Buvaplan werkten voor dit project samen in de gezamenlijke vennootschap Symbion Planontwikkeling BV
Architect Architectenburo Piet Wierenga BV uit Castricum
Jaar van oplevering 2010

Bennekom Meerhofstate

Planomschrijving In het centrum van dit Gelderse dorp zijn acht appartementen gerealiseerd boven circa 500 m² winkels. Onder dit complex bevinden zich de parkeerplaatsen en bergingen.
Plaats Bennekom
Architect Synargio Architecten uit Ede
Jaar van oplevering 2007

's Hertogenbosch Pettelaar Poort

Planomschrijving Herontwikkeling van de bestaande winkelstrip waardoor in totaal 3.000 m² winkels met 83 koopappartementen zijn gerealiseerd. Door dit project in twee fasen uit te voeren, konden tijdelijke winkelunits aan de zittende huurders aangeboden worden.
Plaats ‘s-Hertogenbosch
Architect

De Graaf Koeman en van Loon Architecten uit
’s-Hertogenbosch

Jaar van oplevering 2002

 

 

Sliedrecht PDV / GDV Winkelontwikkeling

 

Planomschrijving Een voormalige fabriek van Merba is door ons herontwikkeld tot winkels voor Perifere/Grootschalige Detailhandelsvestigingen. Hierbij is in totaal circa 4.500 m² winkeloppervlak gerealiseerd, met 72 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Plaats Sliedrecht
Architect Beltman Architecten te Enschede
Jaar van oplevering 2004

Castricum De oude doorrijstal

Planomschrijving De herontwikkeling van een voormalig bankgebouw en winkels heeft geresulteerd in een nieuw bankgebouw, winkels, 10 appartementen en een ondergrondse parkeerkelder. Deze parkeerkelder is door middel van een autolift voor auto’s, motoren en fietsen toegankelijk.
Plaats Castricum
Architect Mabeg Architectuur te Utrecht
Jaar van oplevering 2003