Buvaplan Apeldoorn

Apeldoorn Appartementen Domein de Berghorst

Planomschrijving

Voor dit zeer bijzondere project zijn in een voormalig bejaardentehuis (in 1911 gebouwd als weeshuis) 16 luxe appartementen ontwikkeld. Bijzonder aan dit project is de plaats: gelegen naast Paleis het Loo in Apeldoorn. Daarnaast hebben wij op ‘het Domein’ twee appartementengebouwen ontwikkeld met in totaal 24 woningen. Onder de nieuwbouw en de tuin bevindt zich een volledig ondergrondse parkeerkelder.

Plaats  Apeldoorn 
Architect  Harmonische Architectuur E.J. Hoogenberk uit Voorstonden.
Jaar van oplevering 2000
Google maps Klik hier

Berlicum Woningen Schuurkerkpad

Planomschrijving Realisatie van 11 vrijstaande ‘jaren dertig’ woningen die in twee verschillende typen ontwikkeld zijn. Ondanks de technische overeenkomsten is er door de verschillende vormgeving een gevarieerd straatbeeld ontstaan.
Plaats Berlicum
Architect Beltman Architecten te Enschede
Jaar van oplevering 2006

 

 

Berlicum Woningen Norbetijnenpad

Planomschrijving Realisatie van 15 woningen, waarbij met name de gevels in het oog springen door hun bijzondere detaillering. Het resultaat is een luxe en verzorgde uitstraling voor de lange termijn.
Plaats Berlicum
Architect Beltman Architecten te Enschede
Jaar van oplevering

2006

   

Soest Woningen Mansardelaantje

Planomschrijving Samen met Biesterbos hebben wij een klein fabrieksterrein midden in een woonwijk herontwikkeld. Hierbij zijn 22 woningen in ‘jaren dertig stijl’ gerealiseerd, waarbij vier typen woningen zijn gebouwd. Het resultaat is een zeer gevarieerde stedenbouwkundige invulling en uitstraling.
Plaats Soest-Zuid
Overig Biesterbos en Buvaplan werkten voor dit project samen in de gezamenlijke vennootschap Symbion Planontwikkeling BV
Architect Rietvink Architecten te Oosthuizen
Jaar van oplevering 2006

Bemmel Appartementen Warmoeshof

Planomschrijving Op het voormalige kassenterrein zijn op loopafstand van het centrum 24 luxe appartementen gerealiseerd in vijf verschillende gebouwen. Onder elk gebouw bevinden zich eigen parkeergarages en bergingen.
Plaats Bemmel
Architect Jorissen Simonetti Architecten uit Doetinchem
Jaar van oplevering 2002

's Hertogenbosch Appartementen Pettelaar Poort

Planomschrijving Herontwikkeling van de bestaande winkelstrip waardoor in totaal 3.000 m² winkels met 83 koopappartementen zijn gerealiseerd.
Plaats ‘s-Hertogenbosch
Architect

De Graaf Koeman en van Loon Architecten uit
’s-Hertogenbosch

Jaar van oplevering 2002

Bennekom Appartementen Meerhofstate

Planomschrijving In het centrum van dit Gelderse dorp zijn acht appartementen gerealiseerd boven circa 500 m² winkels. Onder dit complex bevinden zich de parkeerplaatsen en bergingen.
Plaats Bennekom
Architect Synargio Architecten uit Ede
Jaar van oplevering 2007

Castricum Appartementen Bakkerspleintje

Planomschrijving In samenwerking met Biesterbos uit Limmen hebben wij deze centrumlocatie herontwikkeld. Hierbij zijn 59 appartementen, 3000 m2 winkels en een ondergrondse parkeergarage voor 180 auto’s gerealiseerd.
Plaats Castricum
Overig Biesterbos en Buvaplan werkten voor dit project samen in de gezamenlijke vennootschap Symbion Planontwikkeling BV
Architect Architectenburo Piet Wierenga BV uit Castricum
Jaar van oplevering 2010

Castricum Appartementen Oude doorrijstraat

Planomschrijving De herontwikkeling van een voormalig bankgebouw en winkels heeft geresulteerd in een nieuw bankgebouw, winkels, 10 appartementen en een ondergrondse parkeerkelder. Deze parkeerkelder is door middel van een autolift voor auto’s, motoren en fietsen toegankelijk.
Plaats Castricum
Architect Mabeg Architectuur te Utrecht
Jaar van oplevering 2003