Buvaplan Apeldoorn

GEWONNEN

BUVAPLAN heeft woensdag 22 mei de Vastgoed Award 2013 van de stadsregio Arnhem-Nijmegen gewonnen. De Vastgoed Award is verkregen met het voor Dirkzwager advocaten & notarissen ontwikkelde duurzame kantoorgebouw De Bordelaise in Arnhem.

Tijdens de 17e editie van het congres “De Vastgoedrapportage” werd in het Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen door de voorzitter van het College van Bestuur Stadsregio Arnhem Nijmegen, de heer Wim Dijkstra, de Vastgoed Award uitgereikt aan Gert-Jan Haandrikman, directeur/eigenaar van Buvaplan uit Apeldoorn.

Samen met drie andere projecten werd de Bordelaise genomineerd voor deze Award, waarbij het project getoetst werd aan de vier criteria: innovatief, origineel en creatief, inspirerend voorbeeld en oplossingsgericht.

Buvaplan ontwikkelt door geheel Nederland bijzondere vastgoedprojecten in nauwe samenwerking met de eindgebruiker(s). Een bewezen manier van projectontwikkeling, waarbij een langdurige verhuurrelatie al begint tijdens de bouw van het project.


In Apeldoorn is Buvaplan bekend van onder meer de ontwikkeling van Domein de Berghorst aan de Loseweg, de drie kantoorvilla’s aan de Quarles van Uffordlaan en binnenkort de herontwikkeling van een bijzonder kantoorpand tegenover het gemeentehuis aan de Deventerstraat (naast voormalig ING-kantoor).