Buvaplan Apeldoorn

Arnhem Kantoorpand Bordelaise

Planomschrijving Als uitbreiding op de huidige vestiging in Arnhem realiseren wij op een uitdagende plek naast het NS-station Velperpoort een bijzonder kantoorgebouw voor een advocaten-/notarissenkantoor (grootte: 1.750 m² bvo). Hoge kwaliteitsnormen, een Warmte-Koude opslagsysteem en hoge isolatienormen zijn typerend voor dit duurzame kantoorgebouw dat daarmee het A-label keurmerk krijgt.
Plaats

Arnhem

Overig BEKIJK DE BOUW VAN BEGIN TOT EINDE
Architect Synargio Architecten uit Ede
Jaar van oplevering

2012

Apeldoorn Kantoorvilla Legno

Planomschrijving

Kenmerkend aan het ontwerp is de houten façade die als het ware over het glazen volume heen schuift. De façade is bekleed met een vrijwel onderhoudsvrij kunststof materiaal, voorzien van een realistische houtprint. Het glazen volume is voorzien van antracietgrijze aluminium kozijnen. Door de vormgeving en het materiaalgebruik ontstaat een evenwichtig en warm beeld met een vriendelijke uitstraling.

Plaats

Apeldoorn

Architect Beltman Architecten
Jaar van oplevering

gerealiseerd casco

Apeldoorn Kantoorvilla Mattone

Planomschrijving

Donkere kleuren in metselwerk en kozijnen kenmerken dit ontwerp.
De baksteen is een handvorm steen met fraaie donkere kleurschakeringen en wordt zowel verticaal (voor de buitenmuren) als voor de horizontale delen (de geveloverstekken en de vloer naar de entree) gebruikt. Het geheel biedt een robuuste maar ‘cleane’ aanblik.

Plaats

Apeldoorn

Architect Heren 5 Architecten
Jaar van oplevering

2008

Apeldoorn Kantoorvilla Zinco

Planomschrijving

Opmerkelijk is de bijzondere loopbrug naar de entree welke is voorzien van ‘Tech-Wood’ vlonderdelen die niet glad worden. Het fraaie glazen volume op de eerste verdieping biedt een opmerkelijke, representatieve ruimte met een prachtig uitzicht over het kanaal. Door de speelse schuiving van massa is aan de linkerzijde een besloten dakterras gecreëerd.

Plaats

Apeldoorn

Architect Architectenbureau Jaco D. de Visser uit Utrecht
Jaar van oplevering

2009

Zoetermeer Kantoorpand Signaal Rood

Planomschrijving In overleg met de eindgebruiker hebben we een kantoorpand gerealiseerd van ca. 1.500 m² bvo met 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Plaats Zoetermeer
Architect Beltman Architecten te Enschede
Jaar van oplevering 2002

 

  

Delft Kantoorpand Delftechpark

Planomschrijving Op bedrijvenpark Delftechpark hebben we een kantoorgebouw ontwikkeld met een opvallende hightech uitstraling door gebruik te maken van beton, glas en staal. De huurder heeft de beschikking over 3.250 m² bvo met een uitbreidingsmogelijkheid tot maar liefst ca. 4.500 m² bvo. Verder zijn op eigen terrein 65 parkeerplaatsen beschikbaar.
Plaats Delft
Architect Beltman Architecten te Enschede
Jaar van oplevering 2002